Vanuit intuïtief en/of kwalitatief onderzoek maakt A Trend Story trends inzichtelijk en begrijpbaar voor diverse opdrachtgevers. Zodat zij – vanuit een flinke dosis inspiratie – kunnen anticiperen op de toekomst:  om vernieuwing te creëren en in de veranderende behoeftes van diverse doelgroepen te blijven voorzien. 

x Youngworks Jongeren zijn dynamisch en vormen een interessante doelgroep voor bedrijven. Om grip te krijgen op hun leefwereld en gedrag doet A Trend Story regelmatig kwalitatief trendonderzoek naar deze doelgroep. In samenwerking met marketing- en communicatiebureau Youngworks zijn div. artikelen en trendverhalen gepubliceerd. Momenteel werken wij aan een white paper over Generatie Z. 

Schermafbeelding 2018-09-25 om 15.20.49

x The View Concepts In het visuele trendboek <<< ‘Pure Humanity’ zijn de veranderende waarden en behoeften van generatie Y inzichtelijk gemaakt. Dit intuïtieve trendonderzoek is uitgevoerd voor Creative Agency The View Concepts. 

x DELA Hoe gaat de hedendaagse consument om met de dood en haar emoties? Het trendboek ‘Nieuwmotie’ geeft antwoord. Signalen binnen dit thema zijn gespot en geanalyseerd voor coöperatie DELA, marktleider uitvaartverzorging.