A Trend Story is gespecialiseerd in het tastbaar maken van trends, consumenten behoeften en de identiteit van uiteenlopende opdrachtgevers. Tijdens brainstormsessies worden deze inzichten – vanuit een creatief hart – omgetoverd tot een waardevol, toekomstbestendig concept. Om individuen, bedrijven en organisaties te inspireren en verbinden: met elkaar en de wereld om hen heen. 

Schermafbeelding 2018-10-09 om 13.54.35

x The View Concepts
Concept: ‘The View Unmasked – De ontmaskering van hedendaags geluk.’ Het geluk is onvermijdbaar en lijkt overal aanwezig, toch kenmerkt de werkelijkheid zich door een opmars van emotionele gezondheidsproblemen onder hoogopgeleide stedelijke twintigers. The View Unmasked is een levendige, niet belerende vorm van voorlichting omtrent geluk en emotionele gezondheid uitgedragen in een expositie en experience.

 

 

x DELA
Concept: ‘De vreugdevaart – Samen vieren wij het leven.’
Het taboe rond de dood is verdwenen, maar een uitvaart verloopt nog vaak volgens vastgeroeste rituelen. Tijd voor verandering. De  vreugdevaart is een nieuwe, eigentijdse beleving binnen de uitvaartsector. 

IMG_0021x NOEVER
Concept: ‘De LOK – symbool van het verleden en daad voor de toekomst.’ 
De Lok is ontwikkeld voor ‘The Restarter’: deze doelgroep is klaar voor een nieuw leven, 
alleen heeft net dat laatste zetje nodig om een moeilijke periode af te sluiten. Het customazible design van De Lok neemt twijfels weg door herinneringen uit het oude leven op symbolische wijze in beton te storten. De Lok wordt momenteel gebruikt als hulptool binnen de GGZ.